Hoofdsponsor van S.V. N.I.O.

Hoofdsponsor dit jaar is Kompanen B.V. uit Ommen. 

Kompanen B.V. is een kantoor met een jong karakter, sinds 2000 gevestigd aan de van Reeuwijkstraat in Ommen. Een kantoor waar u met een gerust hart terecht kunt voor al uw administratieve zaken. Kompanen B.V. is vooral gericht op het midden- en kleinbedrijf, maar ook als particulier met uw belastingaangifte bent u van harte welkom.

 

Sponsortoernooi

Ieder jaar organiseert Schietvereniging N.I.O. het jaarlijkse sponsortoernooi. Dit zijn acht avonden waarop een onderlinge competitie wordt geschoten door uitsluitend onze sponsoren van dat jaar. 
Er wordt geschoten in korpsen van 3 personen op de 10 meter banen, mannen, vrouwen en/of gemengd. Er wordt geschoten voor een wisselbeker. 

Beneden in de kantine kan er op de korte baan worden geschoten voor leuke prijzen. Tevens wordt hier het kampschieten georganiseerd, waar elke avond een mooie vleesschotel kan worden gewonnen. 
Alle sponsoren worden een aantal weken van tevoren uitgenodigd en gevraagd op te geven met hoeveel korpsen er dat jaar geschoten wordt. 
Dit alles doen we om de sponsoren te bedanken voor hun bijdrage van het afgelopen jaar, met elk jaar weer een zeer grote opkomst.  

Winnaars 2019:

Voor de heren zijn de winnaars:
1. Takman IJzerwaren. 257
2. Klussenbedrijf R.Kampman. 248
3. Valk Tweewielersport. 244

Voor de dames zijn de winnaars:
1. WR Bouw. 241
2. Mohocar caravans. 229
2. Dierenkliniek Ommen. 229
3. Keurslager Veltmaat. 228
3. Combi van PALAU Meubelgalerie
en Cafe De Herberg Ommen. 228

Sponsortoernooi2019

Read more